Barangan Pantang Dan Kecantikan

RM80 - RM120

BENGKUNG STRAP

RAZOWA

Bengkung 3 saat strap Razowa ini sesuai untuk mommy bersalin secara normal dan czer. Terdapat 3 size ikut size pinggang dan berat.

a. FREE SIZE - RM80

b. PLUS SIZE - RM85

c. EXTRA SIZE - RM120

RM150

SET PANTANG EMAS

ANGGUN & NAJWA

Set pantang emas adalah set pantang premium segera untuk di pakai ibu sedang berpantang. Antara kandungan set pantang emas:

a. Body Heat Lotion (Param)

b. Body Lotion (Tapel)

c. Calming Soap (Pilis)

d. 2x Daun Mandian Herba

e. Sabun Terapi Badan

RM38

HIMALAYAN SALT SCRUB

RAZOWA

Razowa Himalayan Salt adalah bahan semulajadi menggunakan garam Himalaya berkualiti tinggi yang penuh dengan kalsium, magnesium, potassium dan mineral-mineral yang baik untuk kulit dan badan. 

RM50

BRIGHTENING SCRUB

RAZOWA

Sesuai untuk yang ingin scrub badan dengan hasil pemutihan kulit. Sangat efektif menghilangkan kesan daki dan sel kulit mati. 

RM60

HOMEY PEDICURE SET (PAMPERING)

RAZOWA

Anda mengalami tumit kaki pecah, kering, kasar yang menjengkelkan? Apa kata hilangkan semua masalah ini dalam masa 30 minit di rumah dengan Homey Pedicure Set (Pampering). 

RM80

SAUNAMI

RAZOWA

Saunami Firming Cream berfungsi untuk membakar lemak berlebihan, membentuk badan, menganjalkan kulit dan memudarkan selulit. Bauan lembut dan harum, mudah meresap dan tidak melekit. Tanpa alkohol dan paraben. 

RM80

HOMEY PEDICURE SET (BRIGHTENING)

RAZOWA

Anda mengalami tumit kaki pecah, kering, kasar yang menjengkelkan? Apa kata hilangkan semua masalah ini dalam masa 30 minit di rumah dengan Homey Pedicure Set (Brightening). 

RM38

AROMATHERAPY MASSAGE OIL

RAZOWA

Aromatherapy Face & Body Massage Oil (Lemongrass) menggunakan campuran premium essential oils seperti lemongrass, sweet almond dan olive oil untuk menghasilkan minyak urutan terbaik untuk seisi keluarga. 100% bahan semulajadi tanpa campuran mineral oil dan bahan kimia. 

RM98

ELE GIRDLE

RAZOWA

Ele Girdle ialah girdle pants yang digunakan untuk mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang. Mampu untuk mengembalikan bentuk badan idaman. Rekaannya selesa, mudah dipakai, jimat masa dan sesuai untuk semua peringkat usia umur. Girdle ini sebaiknya di pakai sejak awal kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat. Terdapat dalam 6 size iaitu S, M, L, XL, 2XL & 3XL. 

RM98

ZUKO MEN'S GIRDLE

RAZOWA

Zuko Men’s Girdle ialah girdle pants khusus untuk lelaki yang digunakan untuk mengecilkan perut dan mengecilkan saiz pinggang. Rekaannya selesa, mudah dipakai, mudah ke tandas dan sesuai untuk semua peringkat usia umur. Girdle ini membantu menyokong tulang belakang, mengurangkan sakit pinggang dan membantu membetulkan postur badan. Terdapat dalam 4 jenis size iaitu S, M, L & XL.